четверг, 24 октября 2013 г.

Pripravite metali pravo v poletnih mesecih, in drenažo - zimske 2009-08-06 13:54:50

Gradnja in rekonstrukcija.

Pripravite metali pravo v poletnih mesecih, in drenažo - zimske
2009-08-06 13:54:50

Kako za zaščito hiše in zemljišča pred škodljivimi učinki visoke podtalnice? To zadevo strokovnjaki svetujejo, da zahteva v zimskem času. Ker je v obdobju slabega vremena lahko spremlja obnašanje tal in skrit v vodo. No, rešitev je drenažo. V tem gradivu "Moj Dom" vam bo povedal, kako izračunati, njenih stroškov in kaj iskati, ko svojo napravo.

C, kar smo običajno začnejo razvijati svojo spletno stran? Izberite primeren kraj za prihodnost hiše. In če je že zgrajena, lahko uljepšati sosednjih ozemljih in ustvariti pogoje za udoben počitek. Vse to pravilno. Ampak to gradbeniki, je skrb za trajnost in zanesljivost novo stanovanje? Svoj zunanji videz je pogosto skrajšanju - plot lahko zelo mokro. Kaj prebivalci Latvije vem iz prve roke.

"Splošne" vlaga

Da terenu v bližini hiše, ki trpijo zaradi prekomerne vlage, se boste naučili na vegetacijo. Skozi pretirano satiation parcele-voda, veliko trave, grmičevja in dreves, ne more rešiti. Kot je za hišo, nato pa se pojavijo problemi, predvsem iz svojih podzemnih del (Temelj, klet). In, praviloma, zaradi atmosferskih padavin in podtalnice.

To je opazil, da se zemlja spreminja miss površinskih voda in podtalnice. To se odraža v vedenju, ki mejijo na strukture tal. Zgornji sloj v Latviji, še posebej v hladnem, suhem pozimi zamrzne pri 0, 8-1, 2 m Zamrznitev pomeni heaving tla nasičena z vlago. To pomeni, da tla povečanja obsega ne samo navpično, ampak tudi vodoravno. Kot rezultat,'so premiki stene, break o, ki oslabi Foundation, izpolni kleti vlaga in plesni. Drenaža je zdravilo za te "bolezen".

Kaj določa ceno drenažo?

Ples Kreilis, inženir

- Raven cen je odvisno, naročil človek drenažo prek podjetja, ali najame zasebnega master z ekipo. Moramo priznati, da so ocenjeni stroški zasebnega čarovnik spodaj, in bistveno. Kot je za kakovost dela, je odvisno od pismenosti dobil navzdol za poslovneže. Moj nasvet je: če se ena izkaže, da je zasebni lastnik, je priporočljivo, da uporabijo izredno pazljivost. Med njimi so le redko izobraženi Hydrogeologists, geodetov, načrtovalci, itd., Moral bi vprašati o svojih izkušnjah in prosi za prikaz ustreznih dokumentov.

Kaj je odvod

Skratka, to je obsežen sistem medsebojno povezanih', povezanih cevi, ki se nahajajo okoli ali vzdolž oboda vode strukture. Sistem prihaja teče navzdol na tla, vodo. V resnici, cev ima v stenah mreže luknje s premerom približno 1,5 do 5 mm So vse ali skoraj celoten obod cevi na določeno razdaljo med seboj in zagotoviti odtok podzemne vode.

Drenaža se lahko določena pred in po hidroizolacijo temeljev in kleti, vendar strogo pred skupno polnjenje zunaj Fundacije. Če vaše koči, ki niso priključeni na vodovod, Kanalizacijo, električno energijo in tako naprej, vnaprej določite lokacijo domnevne povezave. Ti podatki bodo nato ohrani celovitost in učinkovitost drenažni sistem.

Cena vprašanja

Drenaža je lahko zgrajena na vsak letni čas, vključno z zimo, samo v zimskem času, stroški se bodo nekoliko višje. Podobne gradnje je na povprečno sile šest delavcev. V normalnih vremenskih pogojih traja 1-3 tedne. Stroški prevoza račun za 5% stroški materiala in dela. Zato, ker je naprava stojala za sistem'je povezana z mešanjem rešitev, rezanje cevi, nalaganju in razkladanju materialov, stroški za tehnične opreme, raven 10% skupnega. To je potrebno, da se določi ocene in izredne razmere. V povprečju so 200-300 LVL. Skupni stroški drenaža se lahko izračuna štiri-mestno številko. Vsaka zadeva ima svojo ceno.

Stroški dela na ureditev odvodnjavanja sistem


Delo

Povprečne cene, Ls

Povprečna cena Ls

Izkopa jarka o z postavitve'prostornina 150 kubičnih m

2-4

do 600

Gibanje zemlje iz coni del, ki obsega 100 kubičnih m

1-2

do 200

O odtoke in kanalizacijo, 100 Pogue. m

1-2

do 200

Zagotavljati gramoz, 70 kubičnih m

5

350

Polaganje geotextile, 100 sq.m

0,5

50

Polnjenje pesek pečat, 50 kubičnih m

2-3

150

Backfilling lokalnih tal, 20 kubičnih m

2-3

do 60

Ureditev usta (rotacijske wells) uhajanja, 4 pc.

20

80


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика