четверг, 24 октября 2013 г.

Polje kot del inter'jer

"Kar interior design'stanovanje notranje zadeve, bi pam'ne pozabite, da okna morajo dopolnitev Splošnega videza prostora, ne da bi odvrnili pozornost na sebe. Z izjemo tistih primerih, ko je to potrebno, da bi pogled zunaj okno je Osrednja točka med'notranjost, okna, so le del glavne ozadju sobe... "- ta stavek iz učbenika design inter'jer je bil do sedanjih pred kratkim. In zdaj okno je celoten del inter'notranje zadeve, stene in pohištvo, pogosto ima močnejši vpliv na celoten prostor v sobi. Okna kot oči hiše, dobi filozofsko vrednost-združljivost'Yasuyuki notranjega prostora v hiši z zunanjim svetom, in ki izraža našo individualnost.

Začnimo z dejstvom, da je sodobna okna so lahko popolnoma drugačni obliki. Tehnologije za proizvodnjo Oken iz PVC profilov, lahko uresniči vse, tudi najbolj non-standard arhitekturno vizijo. Tudi v sodobnih skupinskih stanovanj, tako imenovane stare Sklada, je že okenskih odprtin ni nekaj, nespremenljiv. Standard širok pravokotnik lahko zlahka obrnil v polkroga ali ovalne, če to zahteva inter're rešitev.

Danes, okno je compositional center inter'notranjost, najbolj pomembno opremo, ki je zgoščeno okoli vse ostalo. Ni treba posebej poudarjati, da se okno sama mora biti popoln. Če želite uporabljati to tehniko notranje zadeve'notranje zadeve, pridejo na svoj izbor ustvarjalno. Ponuja veliko različnih barv in teksture okenski okvirji: drevesa'lesena Okna so lahko narejena iz različnih vrst lesa ali PVC profil, lahko okrašena z film želenega odtenka. Stekla so lahko tudi nenavadna.

Obstaja veliko različnih vrst stekla za obdelavo, na primer, pregleden in mat jedkanje, dekoraterstvo in slikarstvo, pregleden in gluhi termootdelenija barve, tiskanje in peska za Matt slika različnih film.... Karkoli se boste odločili, da boste pripravljeni na resno stroškov, ker je vaš okno bi bilo treba resnično umetniško delo.

Poleg tega, da meri okna pogled, obvezno'obvezen pogoj je, da za svoje delovanje. Da je vse ostalo inter'jer bi morala biti organizirana tako, da okno ni bilo pasivne dekorativne letalo in postal živa in zahteval njegov del, enako funkcionalno pomembno, kot delovne ali jedilno mizo, kot najljubši kavč ali rack z avdio in video opremo. Bolje je, da ga združiti s te pomembne podrobnosti inter'jer. Oglejmo si možnosti.

Okno-Desk. V skoraj vseh inter'Yeri tabela je konceptualno in compositional center. Na mizi v dnevni sobi grem na počitnice, sorodniki in prijatelji, v jedilnici vsak dan, vsi člani sedem'th in na Mizo obiski nam navdih in svetlo idejo. Kombinacija okno s tabelo, ta načrt način neposredno vključuje okno, vključno z njegovo vsakodnevno življenje. Namesto okensko polico pod okvir, ki je vstavljen v polje dobil polno polico, velikosti in materialov, iz katerih so izbrane glede na namen objektov.

Tabela vrhovi iz naravnega ali umetnega kamna idealno za kopalnice, kuhinje in menze.

V kopalnici v tem, da točilne nameščen umivalnik, okno strojne opreme lahko služi kot brisačo imetnikov, in okvir je lahko opremljena z ogromno različnimi dodatki.

Široko polico iz kamna, gladko na rezanje tabela je Polotok je lahko zelo praktično rešitev v majhno kuhinjo, kjer funkcionalnost vsak detajl je še posebej pomembno.

V jedilnico, kombinacija družinskih jedilno mizo z okna tudi odpira številne nenavadne lastnosti. Poleg tega, da na večerjo-jedilnico prizorišče bo dobro osvetljena in sonce bo Sijalo na robovih stekla in obranila Jedilni pribor, poskusite za kosilo za sveče, nato nestabilno plamen'jaz se bodo pojavile v oknu, da ustvarite edinstven in prijetno vzdušje.

Drevesa'kamen tabela vrhovi izgledaš v pisarni, boudoir in otroški sobi.

Vse prednosti lokacije Mizo pri oknu dobro znan. Poleg tega v okviru takšne tabele lahko dajo police in omarice referenčnih knjig ali učbenikov, je za sprejem comp'računalniški procesor, spreminja svoje polje-tabela, v polnopravni delovno mesto.

Box-a tabela otrok - iste funkcionalne in prvotni sklep, kakor tudi za Kabinet. Otrok naj, počitek od razredu, ki je videti skozi okno in ne TV.

V boudoir box-a tabela, precej okno-toaletno mizico je več kot primerno. Drevesa'Jan ali marmorja, delovni pult, z zaobljenimi robovi, na enega ali več ukrivljene noge elegantno obliko, - prednost bodo ocenjeni za vsako žensko. Lepota te rešitve je, da dan ličila bolje, da ne z naravno svetlobo, in za zvečer fluorescenčne sijalke se lahko namesti na okno zaslonke. Premično ogledala, za udobje, je lahko pritrjena na okvir na oklepajih.

In zračne krošnje, ki zajema zgornji del okna, dodati prosto mesto bolj romantično.

Okno-primeru. Ta oblika metoda omogoča funkcionalno okrepi stene z oknom, ki ponavadi ostaja funkcionalno pasivni element. Medtem ko okenski polici, preveč, bi bilo treba razširiti, in v skladu z njim, kot tudi na obeh straneh in na vrhu okna, montira pohištvo moduli ustrezno velikost. Okno je v centru in kot se je potopila v drevesa'Jan nišo.

Okno-garderoba je zelo primerno, v knjižnici, v pisarni (če je mogoče v kombinaciji z mizo), in vse drugo sobo. Če je izbira za življenje ali mladostniku sobi, nato v spodnjem polju (pod advanced okensko polico) lahko sprejme filmi in glasba, center, mesto, avdio in video opremo, je zelo priročno. In v spodnjem delu okna, Omara, ki se nahaja v spalnici, organiziranje false kamin, ki ustvari atmosfero, elegance in romantike.

Okno - zimski vrt. To je najpogostejša tehnika omogoča Windows in površina okna. To je še posebej učinkovito v Zalivu odpiranje. Obstaja veliko sonca, ki so potrebne za rastline, veliko prostora, ki ne bo fit težkih pohištvo. Nekatere rastline lahko postavi na okensko polico, in nekateri na tleh. Če je med cvetenjem rastlin mesto tudi lučko, miza in stol, boste dobili neke vrste gazebo, kjer se lahko dogovorite pitje čaja "blizu naravi".

Če je okno je del ene od sob, ki jih lahko gradijo preproste zasnove, ki je prav tako bodo vključeni v polici. To mora biti stopil stojalo, ki se spušča od stopnje polico na tla. Nad stojalom, do stropa, lahko določite eno ali več policah, ki so rastline. Stojala in police so lahko drevesa'les in kovani ali varjene kovinske konstrukcije. Viseče police se lahko namesti fluorescenčne sijalke, ki so vključeni v oblačno vreme in zgodaj spomladi za povečanje dolžine dneva.

Funkcionalne aktiviranje sistema Windows in protonnoi pas lahko drastično spremeni med'jer redni sobo, da bi bilo bolj elegantno in izvirno. In, da odprete seznam vseh, ki se odpre za ta sprejem zmogljivosti so neuporabni, ker ne opisuje. Na željo je možno doseči omamljanje učinek, ustvarjanje inter'EP, ki bo nadaljevanje vaš odnos in vam bom dal počitek, sprostitev in počitek.

Avtor: Mamchuev Oksana



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика