четверг, 24 октября 2013 г.

Okrasite hišo tiru 2009-08-07 15:10:50

Gradnja in rekonstrukcija.

Okrasite hišo tiru
2009-08-07 15:10:50

Hiša, fasada je prekrita z tiru, privlači oči s svojo eleganco, lahkotnost in čiste linije. To je viden od daleč, ker je lep in vedno vpisana v vsakem krajine. Vendar pa, mnogi zelo težko odločno zavračajo tradicionalne dekoracijo, ker so vedeli malo o tem, kaj stranskem tiru.

Na splošno tiru, kar pomeni, "fasadne obloge", je znano vsem, in je plošča v obliki dveh zložene "spike" logotip. vagon plošč. Te plošče v obliki trakov iz katerega koli barvo, s snap zaklepanje in perforiran rob za nohte in enostavno bo, v vseh velikostih.

Industrijski tir je turške in ruske, poljske in Ameriške in kanadske. Tam je kovinski, vinil, cementa in dreves'vse. Torej, izbira je zelo velika, vendar kovinski industrijski tir, na primer, takoj zavrnil: likalnik hiše ne bo zgodilo, čeprav življenjsko dobo take pokritosti, ki se giblje od 10 do 25 let. Lahko poskusite cementa ali dreves'vse - bo služila ne manj kot 15 let. Vendar se šteje, da je najbolj trpežne vinil tiru po mnenju strokovnjakov, ne bo ne za pol stoletja. Ustvarjena iz varne polivinil klorid (PVC), debeline 1, 5mm je zelo trpežna in težka.

V resnici, polivinilkloridnih absolutno ne, izpostavljene vlagi, ni na voljo, plesni in glive. Za razliko od lesenih material v primeru požara ne gorijo, vendar le stopi, slabi ukrep plamena'I. Na Splošno tiru je zasnovan za delovanje pri temperaturah od +50 do -50 stopinj.

Ampak to je le Splošni minimalni potrebni kazalniki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu. Za več kvalificiranih izbiro je najbolje poiskati nasvet in celovite informacije o tiru strokovnjakom.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика