среда, 23 октября 2013 г.

Najboljši prodajalci na trgu projektov

Take izraze, kot je "okus razlikujejo", danes štejejo tako pretepel, da nihče ne poskuša spor. Medtem praktično v vse sfere dejavnosti bo "okus in barvo", ki je postal izjemen primer konvergence želje ljudi z zelo različnimi interesi. Vzemite knjižnem trgu. Strinjate se, da slavni "da Vincijeva šifra" ali knjige o Harry Potter, ki je osvojil srca mnogih bralcev vseh državah in celinah se šteje za najboljše prodajalce. Uspešnice lahko najdete na trg pripravljen projektov države hiš.

Najprej poskusimo z'ugotovite, kaj se je končal projektov države hiš, so v veliko povpraševanje, in zakaj? Če analiziramo najbolj presenetljive lastnosti prodaja voditelji na tem trgu za več sezon, lahko prikažete določeno formulo "idealne hiše", ki izpolnjuje zahteve, veliko število kupcev.

Parametri hiši sanj

Povprečna stranka v naš dan se odloči, ni poceni, ampak razumnih stroškov za projekt. Najbolj kupci raje gradijo nižja rast domove na velikih gradbenih kamnov. Garaža vse bolj prevzemajo zunaj stene hiše, skupna površina in število nadstropij optimizirana glede na sestavo sedem'th in razpoložljivost prostora za goste. Na to, če na prvo mesto pri izbiri količinske značilnosti projekta je racionalnosti, objektov skoraj nihče ne rešuje. Glede na današnji kupec je država hiši je treba najprej za primer tekočih o'nepremičnine predmeta. In to je, da izpolnjuje vsa merila kakovosti življenja XXI stoletja, ni podedoval ekstravagance in norost preteklega stoletja.

Sanjsko hišo zdi najbolj kupcev v obliki dveh-nadstropni dvorec s skupno površino 200 cm. metrov in dnevni prostor primerno 80 cm. M. stene so iz sodavice betona z opeko lesa ali opeke. Kot je za slog, ki je idealen model projekta, zahteve so zelo kratki.

O srednjeveškem, ki presegajo 90-ih letih ne more iti in govori, a hkrati odvrača preprostost, ki mejijo primitivism, prav tako niso dobrodošli. V centru kupci dal racionalno in privlačne arhitekturno rešitev, pri kateri functionalism ni žrtvoval lepoto.

Postavitev hiše je prineslo veliko strank izjemno kompaktna, vendar z vso potrebno opremo. Enonadstropnimi koči ne bi pritegnili pozornost, treh etažah - preveč, in dva - v času. Če mansarda, prostorno, in še bolje podstrešju, če kleti... Ne, bolje, da ne, da bi porabili denar na hidroizolacijo. Ni poglobljeno bizarno prostor in dodatne prostore. In koridor ni potrebe, da se spomnil "cshorsa" mrtev koncih Sovjetske apartma - to ne bi smelo biti sram, da pokličete ponosni besedo "hall". Dnevna soba in kuhinja-jedilnica - dva pola atrakcija v hiši, kjer je cela družina. Torej, na teh področjih bi bilo treba nameniti posebno pozornost. Treba bi jih bilo prostorno, udobno in odprt za naravne svetlobe. Tukaj lahko prekinil jedrnato postavitev standardne sobe, dodajanje Bay Windows, ki bo služila kot dekoracijo na fasadi. Kopalnice zaželeno, da se načrtovanje v vsakem nadstropju, tako da vam ni treba več časa, da gredo dol iz spalnice iz drugega ravni, da je prvi. Da, in spalnice za pare z dvema otrokoma, potrebujemo vsaj tri, in en kot gost.

Tako, obrisi portret idealna doma, je bilo bolj ali manj opisano. V primeru, da za majhne - da, navedite primere takih projektov.

Hit prodaje in njegovi dediči

Projekt F-0556-0 (v nadaljnjem besedilu uporablja, ime Banke projektov "Wlan Razvoj") arhitekturni Studio Vladimirja Kuznetsov je bil razvit v skladu z željami kupcev iz Severo-Zahodni regiji, večina, ki so skušali zgraditi hiše brez kleti. Toda med stranke nov projekt, ki je postal vse bolj'biti stranke z Pamasko'I, Zahodne Sibirije in Sochi, kjer ravni podtalnice je dovoljeno brez večjih stroškov za izgradnjo domov, "utopil" v deželi. Metropolitan stranke 556-th je všeč, da so bili pripravljeni, da ga kupite, kot je, sprejemanju dodatnih stroškov arhitekt dodal, da je projekt kleti. Po tem, ko se je število tistih, ki želijo kupiti projekta z kleti začel raste z vsakim mesecem, Vladimir Kuznetsov odločili o sprostitvi prvega "dedič" hiše.

Podedoval vse najboljše lastnosti svojega predhodnika, F-0556-1 imel številne nove prednosti. V katerem od'pojavil v pritličju je bila načrtovana umestitev sprostitev področja: savna, športna dvorana in velik sprostitveni prostor. Tudi ta varianta upravlja toplo in svetlo mansarda površina 82, 5 cm. metrov, je lahko sprejem biljard, igro sobe ali artist ' s Studio. Zaradi nastanka novih prostorih hiše področju nekoliko povečal, a malo nedostanu do 340 cm. M. A dejansko velikost v povprečju ostale nespremenjene.

Tretji "baby" hit je bil F-0556-2 z escheat "vestigial orgle" - garaža. Nasprotno, v Splošni arhitekturni izgled hiše, se ni nič spremenilo, samo na mestu, garaža z'dobil dodatne prostorno sobo, kjer si lahko postavite velike hiše ali poslovne kopalnica. Morate razložiti, zakaj nove stranke, tako da "ne veseli," garažo? Jasno je, da se odločijo iz garažna nihče ne dogaja, samo analizo želje potrošnikov, v zadnji sezoni prodaje govoril o tem, da je na trgu z'pojavil ločena kategorija lastnikov države, mesta, ki si prizadevajo, da bi garaži izven hiše. Med glavnimi razlogi za to odločitev je lahko želja ne omejuje dimenzije garaže arhitekturno postavitev hiše. Danes v kompaktni garaža stroške, recimo, VW Golf, no, kaj pa, če z p'pet let z'zdi "Mercedes" S-Klass, ki je preprosto ne bo fit?

Zanimivo je, da je nagnjenost k pridobivanju projektov brez garaže, ki Vladimir Kuznetsov je pripomnil, delo s kupci F-0556-1, po zaključku projekta le še povečalo. In zdaj je ne manj priljubljen kot prvo različico 556 serije z sestavni garažo.

Na prvih treh projektov evolucijsko vejo nove hiše, lahko še vedno dogaja. Ampak, da ne zamudite svojo priložnost v boj za obstoj, hiša je moral spremeniti.

In spremembe resno - ena smrt osnovne elemente ali se potopite v tla, ni bilo dovolj. Okus stranke, ki se obotavljal, saj so želeli videti nekaj novega, in arhitekt sedel spet na delo.

Vmesna možnost pri iskanju novih rešitev, ki je bil projekta H-0660-0 - ogledalo 556-th. Območje koči ostale nespremenjene, so pa z'prikazal celoten mansardni in velike kleti s savno in telovadnico. Garaža spet preselil v hišo, ampak v prihodnjih različicah projekta, lahko nadomesti v prostorih z različnimi delovnimi namen.

Nedvomno, hkrati pa ohranja enostavnost in pomanjkanje pretentiousness izven hiše, izgleda bolj kapitala - s spreminjanjem modela strehe, s katerimi se sooča pritličje in, seveda, več "rasti".

Veter sprememb

Udobno namestitev, je značilno, ne toliko po številu sob za goste, kot dobro premišljena načrtovanje in inter'poklicne odločitve doma. Pravijo, zakaj morate toplote, in da vzdržuje red v sobi za goste, če prijatelji pridejo enkrat ali dvakrat na mesec? Če želite, lahko vedno najti alternativne rešitve, zlasti pri projektih, kot rojen za sanacijo.

Načeloma ponovno načrtovanje posameznih sobe hišne Ljubljenčke v večini sodobnih projektov države hiš. V praksi pa je odvisno od tega, kaj bo. Ena stvar je prenos particije, brez poseganja inženiring sistemi za hišo, na primer, s skupno prostor, kuhinja-dnevna soba na dveh izolirani sobi. Takih območij zahteva nobene resne tehnične rešitve, brez velikih vlaganj. Ampak, če kupec vztraja, da kardinal sprememba funkcionalno uporabo prostorov ali prenos nosilne stene, projekt stroški lahko poveča dva do tri-krat.

Top 10 prodajnih projektov, arhitekturni Studio Konstantin Ermakov najbolj primeren za replanning avtor meni, da je projekt-0365-0. Preprostost in laconism načrtovanje in'kratko in jedrnato-prostorske rešitve, ki vam omogočajo, da prilagodijo potrebam lastnikov. Glavna prednost 365-go - brez notranjih nosilnih sten (tla, se hranijo na žarek, vrgli nad jekleno omaro namestili v shrambi). To vam daje svobodo, da se razlikujejo v velikosti in funkcionalno coniranje prostorov s pomočjo particije.

Zgodovina te hiše je dobro odraža zgodovino "koči, moda" v Rusiji. Arhitekt razvitih prvotni predlog v letu 1999. Vendar pa noben kupec na njega potem ni bilo najdeno. So bili v modi psevdonim z turrets, weathervanes in fontanchiki. Poleg tega je območje, hiša je bila skupaj 140 cm. m, in v tistem času je priljubljena dvorci od 300-400 kvadratnih m leto ali dve nazaj sliko, ki je bila enaka: projekt, ki se imenuje, "ne grem." A v nekaj letih se je položaj spremenil in pozabili 365-in začel, da izberete več in več. Najbolj pogosto se kupci, ki se odloči, da se prodaja apartma v mestu, da živijo v naravi. Se posebej cenijo, da stroški projekta "na ključ", ki ne presega 80-90 tisoč dolarjev, Ki je primerljiva s ceno treh soba "Stalin" v St. Peterburgu. Še ena prednost projekta je varianta, ki vam omogoča, da brez bolečin dal za hišo teraso in garažo, ki vam omogoča, da se v drugem nadstropju dodatno spalnica in terasa in obogatite hiša od zunaj. Rezultat je bil projekt-0365-1.

Stava na univerzalnost

Obstaja absolutno določene kategorije kupcev, ki kupujejo zemljišča in projekt z enim namenom - da gradijo in prodajajo. Z ustrezno analizo dinamike cen na trg z zemljišči in pravilno izbiro najbolj priljubljenih dokončanih projektov takšne taktike je lahko utemeljena. Ni skrivnost, da je cena zemljišča v povpraševanju v podeželskih območjih raste veliko hitreje kot obrestne mere na Bančne vloge. In investicije na tem trgu lahko prinese velike dohodke. Za razliko od vlagateljev, ki so večinoma dobro pozna okoliščine sekundarnem trgu, "rednih" stranka projekta hiše pogosto je v prepričanju, da likvidnosti hiši, je treba razmišljati tudi v zadnji vrsti. "Kaj je to za mene, mogoče prodajati v moji koči ali ne, ker jaz grem, da živijo tu, vedno in znova, in naj pusti! " Toda v življenju je, da se stvari lahko spremenijo. In ni obvezna'nujno za slabše. Na primer, s'pojavi denar za nakup koči, še boljše in lepše mesto in stara hiša bo treba prodati. Tukaj, najemodajalec se sooča z dejstvom, da je bila hiša zgrajena brez upoštevanju likvidnosti, da je nemogoče prodati, in tudi majhno hišo na veliki parceli ne pritegne pozornosti stranke, in koča, ki zavzema skoraj celotno območje, ni zanimivo. Kot rezultat lastnik pogosto zapustijo območje, ni niti za kritje vlagala v gradbeništvo denar. Na primer, po realtors, pripravljeni projekti arhitekturni Studio Igor Firsov višja likvidnost projekta E-0244-1: tudi, če ga dobi na sekundarnem trgu, kupci dolgo, da bi našli to ni potrebno.

Drugi projekt te arhitekt, ki je objavljen v imenik na številko F-0559-0, prav tako uvrstila med uspešnicami. Njegov lupinico lahko štejejo za univerzalno. Če nekatere projekte, zasnovane za mlad par brez starejše generacije", drugi "stranke, ki želijo za izvedbo poslovnih srečanj doma", in tretja na "gostoljubni ljubitelje državi življenja, ki radi organizirali piknik na vrtu", 559 th varno priporočamo tako, in tretje.

Prvotni projekt je predvideno gradnjo hiše iz opeke z izolacijo. Vendar je kupec, v sodelovanju z arhitektom, ki je izbrala optimalno materiala - beton (pri zamenjavi opeke na velike bloke penasta betona v konstrukcijo zunanje stene projektov, ki se običajno ne zahtevajo dodatne delovne).

Iz ekonomskega stališča med beton in opeko hiša ni razlike: gradbeništvo porabi približno enako. Ampak hiša sodavice betonski bloki so zgrajena hitreje, kot opeke. En velik blok betona - 60 x 30 cm - ustreza približno deklic'ATI redno opeke velikosti 7, 1 x 24 cm, in je dvakrat lažje in lažje, v zidane. Poleg tega, toplotno izolacijske sposobnosti sodavice betona v 3-3, 5 krat večji, kot je zid, ki je razlog, zakaj gradnjo Kam'lesene hiše, izolacija potrebujejo bistveno manj. Hiše so narejene iz sodavice konkretnih ne pregreje v poletje in tudi ohraniti toploto v zimskih mesecih. Edina stvar, ki zahteva zid iz betonskih blokov, je v zunanji dekorativni premazi. V tem primeru je bil izbran svetofory sestava finskega silikatna opeka, ki je hišo eleganco.

Slovo od stilov

Čas preizkušen projektov, ki so nekoliko podobne Švicarske ure, ki so kupili s pričakovanjem, da bodo lahko prehaja iz generacije v generacijo. Takšno gledanje na vseh želja ne more biti imenovan trendy. Moda - lady komplicirani, danes pa povzroča vse zadihanost občudovanja, in jutri je vzorec, vulgarnosti in slab okus. Zanimivo je, da nekateri raziskovalci države, trga nepremičnin, poskuša analizirati modna hiša, razvrsti vse prodajajo projekte arhitekturni slog. Načeloma, vedoč, zgodovina arhitekture in imajo zelo bogato domišljijo, lahko takšno systematization. Ampak z analizo realnega povpraševanja, ki ga bo imel le malo skupnega. Navsezadnje, če tudi avtorji moderno državo, hiše se lahko "pisanje" svoje stvaritve na določeno arhitekturni slog, kaj govori o kupcih! Tako da, nekateri lahko običajno pripisujejo klasike, high-tech ali Skandinavski slog. Vendar je bolj izjema, ki potrjuje pravilo. Torej, vsi ti poskusi slogovno analizo povpraševanja lahko šteje, da je daleč od resničnosti. Živimo v dobi zmede vse, kar je, in jo hočeš nočeš morali dati gor.

Označite posamezne priljubljena arhitekturno in dekorativne elemente, ali slikovne rustovka ali hip streho - je še bolj nehvaležni. Ampak ena stvar, lahko rečemo z gotovostjo: nova "moda" v državi, v hiši, ki je vstopil na trg v zadnjih letih, neizpodbitni dokazi o koncu dobe slab okus in facile optimizem. Veliko dokončanih projektov, ki so danes zgrajena hiša v bližini Sankt Peterburgu, se je težko predstavljati, v države, pokrajin sodobnih Evropskih mestih. In to ni dobro.

Paul CHERNYAKOV

Vir: Podeželju ankete

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика