среда, 23 октября 2013 г.

Nacionalni kopel dan

Ko Turk je imela pravico, da datoteko za razvezo zakonske zveze, če je njen mož ne bi pustil ji je enkrat na teden v kopeli, je tako pomembno in potrebno, je bil njen obisk. Danes, ampak žena je lahko kampanja proti možu v sobi - zaradi dejstva, da je v rusko tradicijo, v kopel pa ne le zdravstvene in Wellness tretmaje. Če želite odpraviti to težavo sporazumno, lahko uporabite gradnjo kopeli v lastni hiši, ali celo stanovanje.

Da imajo doma sobi postopoma postal dober ton. Pojem wellness odločno vstopili v naše življenje in oprema za vzdrževanje dobre čustveno in fizično obliko, postane znak sodobnih domov. Kopel daje obnoviti življenjsko energijo, obnovo telesa, lajša stres in blagodejno vpliva na celotno telo. Vendar kopel kopel v nasprotju, in razen za ljubitelje ruske parna kopel funkcija in ljubitelje finska savna in Orientalski eksotiko - turška kopel ali Hamam. In to ni v nacionalni želje in individualne tolerance in zdravstvene razmere, kot tudi osebne preference, saj pari-da je povsod, vendar v različne vrste kopeli je drugačen.

Za ruske kopeli, savne in turške kopeli značilna določena vlažnost in temperatura. M', ki je turška kopel, temperatura nizka - 40-60 C, relativna vlažnost je skoraj 100%. V ruski parna kopel, povprečna temperatura 60 C in relativna vlažnost je 40%. Vroče samo hover "vroče finski fantje" - savna temperatura lahko doseže 120 stopinj in vlaga, nasprotno, majhen - le 4-10%.



Če govorimo o medicinskih strani vprašanje, indikacije in kontraindikacije, da se udeleži posebne vrste kopeli je malo drugačna. Tako da, redno turška kopel, v skladu z zdravniki, je preprečevanju bolezni srca in ožilja ter bolezni mišično-skeletnega aparata. Turški je najbolj nežen kopel: njegova ikona naprave, tako da je človeško telo se segreva počasi. V skladu s pravili, oseba, v turško kopel, ki gre iz enega prostora v drugega (in v Kanon jih je treba p'memory), ki omogoča telesu, da se počasi prilagodi dvig temperature - v vsaki sobi temperatura višja kot prejšnje leto. Tako telo ne doživljajo stres iz ostre temperature. V Hammam, je dobro, da se sprostite m'mišic po vadbi, mokro paro velikost'mehča Pohoten plast povrhnjice, odpre pore, pomlajuje kožo, stimulira metabolične procese, se priporoča tudi za preprečevanje bolezni,-združljivost', povezane z dihanjem.

Čeprav je verjel, da "kad vse bolezni telesa vožnje", še nasvete zdravnikov, ni mogoče zanemariti. Za turške parne kontraindikacije so kože, bolezni srca in ožilja, nizki in visoki tlak, epilepsijo, akutne bolezni dihal in virusne bolezni.

Ruski kopel z mokro paro bodo pomagali pri spopadanju z tonzilitis, pljučnica, bronhialna astma, rinitis, artritis, neurasthenia, protin, išias. Poleg kopeli lažje življenje s kronično ledvično bolezen, bolezni srca zmerno, hipotenzija in nekaterih bolezni žolčnika. Nemogoče je, da obiščete ruska savna z akutne nalezljive bolezni, epilepsija, vnetje notranjih organov, hudo angino.

Finska savna je primerna za zdravljenje kožnih bolezni, cistitis, arthrosis, občutljivost za kronično prehlad, povišan krvni tlak, distonijo, povprečna bolezni srca, majhni kamni v ledvicah in jetrih. Kontraindiciran suho paro za visok krvni tlak, aktivno tuberkulozo, hude oblike sladkorne bolezni, kronične oblike bolezni ledvic, epilepsija, težave z ledvicami kamen'krvnih bolezni, ateroskleroza, bolezni zgornjih dihal.

Torej, če so vaše osebne nastavitve, sovpada z zdravnikom in priporočila, ohišja za namestitev. V državi, hiše ni omejitev, razen to, da finančne, ampak za mesto apartmaji namestitev kopeli ni vedno enostavno. Veliko število potrebna soglasja (ponovno načrtovanje, re-oprema kopalnic in tako naprej ) ali dogovor, savna res problematično. Sodobni proizvajalci (švedščina Tylo, finski Harvia, nemški Klafs in drugi) ponujajo enostavnejša različica - pripravljen model ali posameznih projektov kopeli, ki so sposobni za delo v paru - tri v enem. Samo se je izkazalo že swargadwari možnost, ko so vse nacionalne posebnosti in spremstvo procesa je praktično zmanjša na nič. Ampak tudi, če je takšna kopel je lahko težko,-združljivost', povezanih z zadostno prezračevanje, in tudi, če apartma se nahaja na zadnjem nadstropju. Ena od zanimivih in enostavnih možnosti je, da namestite apartma parne kabine, ki deluje na načelu turške kopeli.

O možnosti vzpostavitve turške kopeli v mestu apartma se nam'yazno je dejal Mikhail Sokolov, vodja podjetja "MDS-ja", ki se ukvarja z kompleksna, dobave opreme in gradnje turške kopeli.


Gradiva na temo

Kopel vsa pravila
Bazen je občutljivo
Bazen hiša
- V mestu, apartma, tudi velikih, je težko ustvariti obseg rekreacijskih objektov, ki vključuje obvezne'Eskov za klasične turške kopeli več sob, masaža mize iz marmorja in tako naprej, Ampak skoraj vse radosti, turške kopeli lahko tudi preizkušen z relativno majhno območje. Nudimo namestitev v kopalnico, parne kabine, se razlikuje od prikazanega na trgu kolegi. Proračun kabine akril kršijo tradicijo, filozofija, turško parno kopel, notranji prostor, ki mora biti opremljeno z naravnimi materiali (kamen, keramične ploščice ali mozaiki.

Nudimo parne kabine nemški materiala Wedi z notranjim končna ploščic, mozaikov, naravni kamen. Zunanje stene kabine, ki jih zahteva naročnik, lahko izda ploščice ali katerega koli drugega materiala. Ta parna kabina bo od plošče Wedi debeline 5 glej Ta material z edinstvenimi lastnostmi - to je ekstrudiranega polistirena, pokriti z okrepitev omrežja ter plast hidro in pare oviro. Med celic v strukturo materiala ni prostora, tako da vode ne dobijo. Material ne zahteva predhodne kader, kot so drywall. Njegova površina je pripravljena za polaganje ploščic. Wedi - zelo lahkega materiala in vse parne kabine bo tehtajo več kot 120 kg, ki v nobenem primeru ne bo dodatno breme na tla, in ne vodi do propada. Brez soglasij in dovoljenj za namestitev v kabini ni potrebno. Poleg tega materiala Wedi lahko ustvarite oblikovanje kakršni koli obliki. Kot je znano, strop v turški kopeli biti vaulted oblikovanega kondenzata je bila prelita na človeka, in tekel navzdol stene. Vendar z Wedi ne le arhivu in sedeža v kabini, temveč tudi celotne kopeli, Oblsoveta svoje mozaiki. Sedež parne kabine je zelo enostavno, gre za načelo, oblikovalec "LEGO", polnjenje, se lahko naročite v tovarni v Nemčiji in v Rusiji, lahko celo svojo opremo, da poda.

Ki vključuje tuš? Generator pare, slive, ogrevana sedeža, aroma, zvok-, chromotherapy. Aromatične snovi, ko aroma kapljično dodali v pare z vgrajeno motorno-doziranje, in ves prostor je napolnjen z izbrano aromo. Svetlobo različnih barv (barvna terapija), ki tudi blagodejno vpliva na ljudi: modra sprošča, zelena pomirja, rumena krepi, spodbuja rdeče. In vgrajeni stereo sistem omogoča, da v postopek posvojitve poslušanje vaše najljubše glasbe ali zvoka gozda, lepanje vode, petje ptic. Če želite prihraniti prostor, lahko parna kabina, da se obrnejo v protosevich, da je za gradnjo v tuš sistem, enostavno ali z masažo. Seveda, če prostor omogoča, je bolje, da post soba, kjer se je dvigal in kje so oprati, vendar pa ni vedno mogoče. Optimalno velikost za protosevich kabine - štirih kvadratnih metrov, in za turško kopel - trideset.

Družba Wedi deluje z Hansgrohe napeljave, kakšen tuš sistem iz svojih območju se lahko namestijo v parna kabina. To je mogoče rešiti z naročilom polnjenje zastopanje Hansgrohe skozi naše podjetje, na primer. Namestitev parne ali protosevich kabine Wedi mogoče tako v fazi popravila, in po njej. V drugem primeru, če želite namestiti možganov brez odpiranja tla, bo zahtevala izgradnjo majhnih odru (za odvajanje potrebno razlika v 130 mm).

Stroške parne kabine, je odvisno od nadev: tuš sistem, generator pare, s katerimi izbirate lahko cenejši ali dražji, dodatne možnosti, kot so, na primer glasbo, vodo, masažo, lahko omogočite ali ne. Če rečemo, povprečna cena, stroški cab bo približno 10 000 EUR. Je to veliko ali malo, vsak se odloči sam, ker je njegovo zdravje'I in užitek vsi smo ocenjevali različno.

Svetlana Sherstnyova

Vir: City pregled nepremičnine

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика