четверг, 24 октября 2013 г.

Kako narediti verande in na verando 2009-11-17 10:25:46

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako narediti verande in na verando
2009-11-17 10:25:46


teraso Predmete, kot so verandi in na verandi hiše, da bo končni videz. Vendar pa za doseganje tega cilja je potrebna za pristop na njihove gradnje pametno.
Kaj razlikuje verandi, je, da je predvsem uporabi v toplem letnem času, tako da lahko rečemo, da segrevanje kot tak, ki ga zahteva. Oblikovanje teraso, predvsem preprosta, tako skoraj vsak lastnik lahko ga naredim sam. Vsekakor pa je prihodnost teraso, mora ponavljati Splošni arhitekturni slog stavbe. Prav tako mora izpolniti in oblikovanje osnovne konstrukcije. Če nam ne uspe, da obravnava te možnosti, boste dobili teraso, obstoječe, kot če ločeno od doma. da bi teraso
Za začetek gradnje teraso je s Fundacijo, s svojo globino mora biti enaka globina kleti hiše, da se prepreči možnost ločitve prihodnosti stavb v zimskem času. Tak pristop bo omogočil, da bi se izognili različne obremenitve na terenu na osnovi hiše, in zato ne bo dala možnost deformacije celotno strukturo.
. Danes v stavbi v državi, je zelo priljubljena okvir hiše, obdane pena . Najbolj uspešna rešitev za priklopne teraso s tem hiša bo stavba znova okvir za teraso. - izkazalo se je zelo ekonomična. Dal okvir, obavam je zunaj unedged Odbor, nato sheathe industrijski tir - izkazalo se je zelo ekonomična. Znotraj te krovu, lahko sheathe dreves'Jana obloga, obdelujejo impregnacijo ( konzervans za les in pokrita s lak.
Veranda je soba z veliko okni, ki daje veliko sončne svetlobe. Vendar pa je v veliko število okenske odprtine so lahko problem opremljene verande. Visoko pohištvo tukaj ne bo prinesel, ali dana le ob steni, ki je vhod v hišo. Rešitev je lahko uporaba pohištvo-transformer, ki lahko razpadejo v zahtevanem času.
Kot je za gradnjo verandi, potem pa, žal, ni vedno plača dovolj pozornosti. V resnici, pravici verandi ni samo funkcionalni element stavbe in dekoracija fasadnih del vsake stavbe. Na primer, za zidane hiše bo idealen in opeke verandi. Za začetek, vse s Fundacijo. Na podlagi mesto ruševin kamna ali v ruševin. Potem bo obrazec, v katerega smo se izpolnite z cementa rešitev. Nato se bo opeke vrstah verandi, ki mora biti nenehno preverja stopnjo zgradbe.
Zelo uspešna je lahko rešitev za zagon ograjo verandi opeke stavbe iz kovinskih elementov. To je vredno razmisliti vnaprej, da bi pravilno montažo ograje na podlago verandi (ali ograji bodo concreted, ali bo pritrdi s posebnimi oklepajih).
Druga možnost je, ograjo, verandi iz opeke. V tem primeru na obeh straneh lestve so zgradili dva debela en zid.
Popolnoma dokončati gradnjo verandi opeko ni poceni, zato se predlaga, o notranjem'em gradnje verandi, da izpolnite z cementa smrtniki. Ampak Temelj treba preveč betona v celoti ali vsaj za polovico. Vrhnja plast je mogoče izboljšati mrežo rebrasti.
Preberite forum teme za Temelj svoje roke
Ročno preverjanje originalnosti

verandi Predmete, kot so verandi in na verandi hiše, da bo končni videz Pa za doseganje tega cilja je potrebna za pristop na njihove gradnje z umom, se razlikuje Od teraso, je dejstvo, da se je uporabljala predvsem v toplejših mesecih, zato lahko rečemo, da segrevanje kot tak, ki ga zahteva. Kam'leseni verandiDesign teraso pogosto preprosto torej skoraj vsako lastnik lahko graditi njegova osebno Zagotovo prihodnost teraso imeti ponovite Splošno arhitekturno slog stavbe To imeti tudi za izpolnjevanje in s design glavni konstrukcij Če bomo ne bo upoštevati tisti možnosti nato v rezultat dobili teraso obstoječe kot je če ločeno od dom Start gradnja teraso sledi zaznamki Fundacija če to njegova globina imeti treba gladko globino Fundacija dom za če želite izključiti verjetnost ločitev prihodnost konstrukcij v zimskem času To pristop bo da bi se izognili različne obremenitev tal v v skladu dom in torej ne bo dal deformacije vse struktura V naše dneh v država gradnja zelo priljubljena okvir vikend obdan pena Najbolj dobro z odločbo za razširitveno teraso torej dom bo stavbe spet enako okvir teraso Nastavite okvir obitaem njegova navzven nerezane Odbor nato sheathe industrijski tir - izkazalo se je, zelo ekonomsko Znotraj to teraso lahko oplaščenje drevesa'Jana obloge obdelujejo impregnacija in zajeti lak za nohte Teraso - to predpostavka big število Windows kaj je daje veliko sončne svetloba Vendar pa, to za big število okno odprtine lahko treba problem oprema teraso Visoko pohištvo tukaj ne dal ali dal samo vzdolž stene v kaj je nastavite vnos dom Z odločbo lahko treba z uporabo pohištvo transformator sposoben da razpadejo v potrebujete čas Kaj je W zadeva gradbeništvo verandi nato oprosti, njega ne vedno plačilo primerno pozornost Po vseh pravico verandi to ne samo funkcionalne element stavbe ampak in okras fasada dele vsako stavbe Tukaj na primer, za opeke dom idealen bo in opeke verandi Start treba vse tudi Fundacija V Fundacija dal ruševinami kamen ali makadam Nato naredite opažev v da smo se izpolnite rešitev cement Nato pojdi opeke vrstah verandi da imeti nenehno preverjeno za gradbeništvo ravni Precej dobro lahko treba rešitev izvajanje ograje verandi opeke dom kovinski elementi O to je razmišljati pre - za zavedati pravico mount ograje osnove verandi ali ograje bo concreted ali bo priložena za posebno oklepajih Druge varianta - ograje krila opeke V to če s obe party od koraki zgrajena dve debelina v ena opeke stene Popolnoma graditi verandi opeke bo ne poceni torej ponudil domači o'em design verandi izpolnite cement rešitev Ampak če to Fundacija imeti treba tudi konkretne popolnoma ali čeprav b pol - Konkretne osnove lahko krepitev neto s rod ventil
VIR: http://www. stroymart. com. ua/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика