четверг, 24 октября 2013 г.

In dragi kamni ponaredek 2009-08-07 12:43:55

Gradnja in rekonstrukcija.

In dragi kamni ponaredek
2009-08-07 12:43:55

Od vseh naravnih materialov, naravni kamen je najbolj spretno imitacije. Vendar razlikovati umetnega kamna iz sedanje "eye" je zelo težko. Mimogrede, kot da določite tega materiala.

Umetni kamen je pogosto zastopana v latvijskem trgu. Navzven je skoraj tako, kot bazalt, Peščenec, betonski strešniki, apnenec ali kakšnega drugega naravnega kamna. Vendar, pridevnik "umetni" sreča mu na 100%.

Danes se uporablja za skoraj vse polaganje ploščic: umetni kamen okrašena fasade, ograje, terase, arbors, grottos in inter'karieri. Priljubljenost umetnega kamna je predvsem zaradi relativno nizke stroške, lažje natovarjanje in odlično okrasnih lastnosti.

Na osnovi cementa

Na podlagi končna material se lahko akril in Carbone smolo, polimernega betona, cementa in drugih onesnaževal'ASKI. Velikost je predstavljala na trgu, materialov, s katerimi se sooča kamni se lahko v razponu od 5 kvadratnih cm 0.5 kvadratnih metrov debeline 1-2 cm mimogrede, debeline simulatorji kaldrma, divje kamen lahko doseže 10 glej


Trajnost in moč naravnega in umetnega kamna je zelo primerljivi. V veliko promocijskega materiala umetnega kamna je zaslužen za zvok in toplotno izolacijske lastnosti. Vendar, ko debelina stene 60cm treh centimetrov sooča material je malo verjetno, da igrajo ključno vlogo.

Obseg

Uporaba umetnega kamna, kot se soočajo z resnično ne pozna meja. To je eden redkih materialov, ki izzivov, arhitekti, oblikovalci in bodočih lastnikov, ki so brez omejitev. Danes v latvijskem trgu predstavlja veliko sort, umetnega kamna in opeke. Lahko krmarite tudi s imen: "grobo skol", "rocky mountain", "stare opeke", "stari plast", "reka balvani", "bazalt plast", itd.,

V Latviji pilskalni uporablja v sooča elementov fasade in strehe, kleti, stolpce, vse vrste vrtnih objektov (arbors, grottos, fontane itd.,) in tudi ograje. Ta material je uporabljena za dodelavo balkoni, različne dekorativne elemente, pasovi in oblikovanje drugih arhitekturnih elementov zgradb in konstrukcij. Seznam bi bilo neskončno.

Umetni kamen izgleda super, zraven najbolj različnih materialov in s tradicionalnih dreves'lesenih površin, in z gladko ometane stene. To je popolnoma v kombinaciji z lončeno nagib pobočja, kovanega železa ograje stopnišč in balkonov, štukature oblikovanje, mozaik in vitraž. Stroške en kvadratni meter površine obdelane v takega materiala je približno 30 LVL. To nakupom, je za zavarovanje in pridobivanje 10% več od ravno pravo količino.

Skratka, jaz bi rad, da svetuje: ob nakupu tega gradiva, prosimo, obrnite na zanesljive prodajalce, ki prodajajo visoko-kakovostno blago.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика